remah roti

Produk

  • Rutile KWR-629

    Rutile KWR-629

    KWR-629titanium dioxide, yaiku dening Panzhihua Kewei Mining Co., Ltd. sajrone pirang-pirang taun produksi bahan khusus titanium dioksida kanthi akumulasi pengalaman campuran lan metode asam sulfat domestik lan manca ing produksi peralatan, bahan lan teknologi canggih. saka R pigmen titanium dioksida.KWR-629 nduweni warna lan fase biru sing luwih apik ing produk asam sulfat saiki, lan daya tutup sing apik, tahan cuaca, dispersi.Cocog kanggo lapisan, tinta, plastik lan industri liyane, minangka produk rutile kelas dhuwur multi-fungsi, multi-tujuan.

  • Rutile Grade Titanium Dioxide KWR-689

    Rutile Grade Titanium Dioxide KWR-689

    Tujuan desain produk cedhak karo standar kualitas produk sing padha karo metode klorinasi asing.Nduweni karakteristik whiteness dhuwur, kinclong dhuwur, phase ngisor biru sebagean, ukuran partikel nggoleki lan distribusi panah, kapasitas panyerepan UV dhuwur, resistance cuaca kuwat, resistance powdering kuwat, daya panutup super lan daya achromatic, sawur apik lan stabilitas.Produk digawe saka iku duwe werna padhang lan gloss dhuwur.

  • Anatase Grade Titanium Dioxide KWA-101

    Anatase Grade Titanium Dioxide KWA-101

    KWA-101 punika anatase titanium dioksida, bubuk putih, kemurnian dhuwur, distribusi ukuran partikel apik, kinerja pigmen banget, daya ndhelikake kuwat, daya achromatic dhuwur, whiteness apik, gampang kanggo disperse.

  • KWR-659

    KWR-659

    Ngenalke titanium dioksida kelas tinta premium, KWR-659, pilihan utama kanggo formulasi tinta!Digawe kanthi presisi lan keahlian, TiO2 khusus kita minangka bahan rahasia ing mburi asil cetak sing nggumunake sing nggumunake lan menehi inspirasi.Kanthi padhang, opacity, lan kaprigelan nyebarake cahya sing ora ana tandhingane, titanium dioksida mesthekake yen cetakan sampeyan sumunar kanthi kecemerlangan lan kajelasan, ninggalake kesan sing langgeng ing saben kaca.Direkayasa kanggo stabilitas lan daya tahan, TiO2 kita tahan uji wektu, njaga integritas lan semangat cetakan sampeyan nganti pirang-pirang taun.Kompatibilitas sing mulus karo macem-macem basis tinta lan aditif njamin integrasi sing gampang, nguatake sampeyan kanggo entuk kinerja lan efisiensi maksimal ing proses pencetakan.Tingkatkan game percetakan sampeyan kanthi titanium dioksida kelas tinta - lambang kualitas, linuwih, lan inovasi ing donya manufaktur tinta.Gabung karo jajaran pimpinan industri sing percaya karo keahlian kita supaya bisa urip kanthi warna sing cerah lan detail sing nggumunake.Pilih kaunggulan.Pilih KWR-659 kita!

     

  • KWR-639

    KWR-639

    Perusahaan kita bangga ngenalake produk paling anyar, Titanium Dioxide kanggo Masterbatches.Kanthi fitur sing misuwur, produk kasebut mesthi nyukupi kabutuhan macem-macem industri kalebu manufaktur lan pewarnaan plastik.

  • Enamel Grade Titanium Dioxide

    Enamel Grade Titanium Dioxide

    Ngenalke inovasi paling anyar babagan bahan kimia - Enamel Grade Titanium Dioxide!A bagean saka anatase titanium dioxide, salah siji saka rong jinis utama senyawa penting iki, lapisan untu kang atos titanium dioxide duwe akeh kaluwihan sing ndadekake iku penting kanggo macem-macem industri.

  • Titanium Dioxide Kanggo Resin Grinding Discs

    Titanium Dioxide Kanggo Resin Grinding Discs

    Ngenalke produk kinerja dhuwur sing inovatif - Titanium Dioxide kanggo Resin Discs.Dirancang khusus kanggo industri penggilingan resin, produk canggih iki minangka pangisi game ing polishing lan grinding.

  • Titanium Dioxide Kanggo Sealents

    Titanium Dioxide Kanggo Sealents

    Dina iki, kita seneng ngenalake produk paling anyar - titanium dioxide kanggo sealant.Tambahan sing luar biasa iki kanggo macem-macem produk kita janji bakal ngowahi revolusi cara sealant ditrapake lan ningkatake kinerja kanthi cara sing durung tau ditindakake.Kanthi sifat unik lan macem-macem aplikasi, titanium dioksida mbukak macem-macem kemungkinan anyar kanggo industri sealant.

  • Titanium Dioxide kanggo Road Marking

    Titanium Dioxide kanggo Road Marking

    Keamanan dalan dadi perhatian utama kanggo pamrentah, panguwasa transportasi lan pengendara.Njaga tandha-tandha dalan sing katon cetha penting kanggo njaga lalu lintas lan nyegah kacilakan.Titanium dioksida minangka salah sawijining bahan penting sing nyumbang kanggo tandha dalan sing efektif.Zat sing inovatif lan serba guna iki menehi kaluwihan sing ora ana tandhingane babagan visibilitas, daya tahan lan kelestarian lingkungan.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2