презла

Производи

 • Рутил KWR-629

  Рутил KWR-629

  KWR-629титаниум диоксид, е од Panzhihua Kewei Mining Co., Ltd. за долгогодишно производство на висококвалитетни специјални материјали титаниум диоксид со акумулација на мешано искуство и домашна и странска метода на сулфурна киселина во моментов напредна опрема, материјали и технолошки производство од R пигмент титаниум диоксид.KWR-629 има подобра боја и сина фаза во сегашните производи од сулфурна киселина и одлична покривна моќ, отпорност на временски услови, дисперзност.Погоден за обложување, мастило, пластика и други индустрии, е мултифункционален, повеќенаменски висококвалитетен рутил производи.

 • Рутил одделение титаниум диоксид KWR-689

  Рутил одделение титаниум диоксид KWR-689

  Целта на дизајнот на производот е блиска до стандардот за квалитет на слични производи со странски метод на хлорирање.Има карактеристики на висока белина, висок сјај, делумна сина долна фаза, големина на фини честички и тесна дистрибуција, висок капацитет на апсорпција на УВ, силна отпорност на временски услови, силна отпорност на пудра, супер моќ на покривање и ахроматска моќ, добра дисперзија и стабилност.Производите направени од него имаат светли бои и висок сјај.

 • Титаниум диоксид од анатаза KWA-101

  Титаниум диоксид од анатаза KWA-101

  KWA-101 е анатаза титаниум диоксид, бел прав, висока чистота, добра дистрибуција на големината на честичките, одлични перформанси на пигмент, силна моќ на криење, висока ахроматска моќ, добра белина, лесна за дисперзија.

 • Титаниум диоксид од класа на емајл

  Титаниум диоксид од класа на емајл

  Ви ја претставуваме нашата најнова иновација во хемикалиите – Титаниум диоксид од емајл!Поделбата на анатаза титаниум диоксид, една од двете главни сорти на ова важно соединение, титаниум диоксид од степен на емајл има многу предности што го прават витален за различни индустрии.

 • Титаниум диоксид за дискови за мелење смола

  Титаниум диоксид за дискови за мелење смола

  Ви го претставуваме нашиот иновативен производ со високи перформанси - Титаниум диоксид за дискови од смола.Специфично дизајниран за индустријата за мелење смола, овој најсовремен производ е менувач на играта во полирањето и брусењето.

 • Титаниум диоксид за заптивки

  Титаниум диоксид за заптивки

  Денес, со задоволство го претставуваме нашиот најнов производ - титаниум диоксид за заптивки.Овој исклучителен додаток во нашата палета на производи ветува дека ќе го револуционизира начинот на кој се нанесуваат заптивките и ќе ги подобри нивните перформанси на начини никогаш досега.Со своите уникатни својства и широк опсег на апликации, титаниум диоксидот отвора сосема ново поле на можности за индустријата за заптивачи.

 • Титаниум диоксид за означување на патишта

  Титаниум диоксид за означување на патишта

  Безбедноста на патиштата е главната грижа за владите, транспортните власти и возачите.Одржувањето јасно видливи ознаки на патиштата е од суштинско значење за да се одржи протокот на сообраќајот и да се спречат несреќи.Титаниум диоксидот е една од важните состојки кои придонесуваат за ефективно обележување на патиштата.Оваа иновативна и разновидна супстанција нуди неспоредливи предности во однос на видливост, издржливост и еколошка одржливост.

 • Титаниум диоксид за Masterbatch

  Титаниум диоксид за Masterbatch

  Нашата компанија е горда да го претстави нашиот најнов производ, титаниум диоксид за мајсторски серии.Со своите истакнати карактеристики, производот сигурно ќе ги задоволи потребите на различни индустрии, вклучително и производство на пластика и боење.

 • Титаниум диоксид со висок квалитет на храна

  Титаниум диоксид со висок квалитет на храна

  Титаниум диоксид од типот на храна е производ на анатаза без површинска обработка.Има карактеристики на униформа големина на честички, добра дисперзибилност, добри перформанси на пигменти и многу малку тешки метали и други штетни нечистотии за човечкото тело.

12Следно >>> Страница 1/2