tepung roti

Produk

  • Rutile KWR-629

    Rutile KWR-629

    KWR-629titanium dioksida, nyaéta ku Panzhihua Kewei Mining Co., Ltd. salami mangtaun-taun produksi bahan khusus kelas luhur titanium dioksida ku akumulasi pangalaman campuran sareng metode asam sulfat domestik sareng asing dina alat-alat canggih, bahan sareng produksi téknologi ayeuna. tina R pigmén titanium dioksida.KWR-629 boga warna hadé tur fase bulao dina produk asam sulfat ayeuna, sarta kakuatan nutupan alus teuing, résistansi cuaca, dispersity.Cocog jeung palapis, tinta, plastik jeung industri lianna, mangrupakeun multi-fungsi, multi-tujuan tinggi-grade produk rutile.

  • Rutile Kelas Titanium Dioksida KWR-689

    Rutile Kelas Titanium Dioksida KWR-689

    Tujuan desain produk caket kana standar kualitas produk anu sami tina metode klorinasi asing.Cai mibanda ciri whiteness tinggi, gloss tinggi, fase handap biru parsial, ukuran partikel rupa jeung sebaran sempit, kapasitas nyerep UV tinggi, résistansi cuaca kuat, lalawanan powdering kuat, kakuatan nutupan super jeung kakuatan achromatic, dispersi alus tur stabilitas.Produk dijieunna tina eta boga kelir caang jeung gloss tinggi.

  • Anatase Kelas Titanium Dioksida KWA-101

    Anatase Kelas Titanium Dioksida KWA-101

    KWA-101 nyaeta anatase titanium dioksida, bubuk bodas, purity tinggi, distribusi ukuran partikel alus, kinerja pigmén alus teuing, kakuatan nyumputkeun kuat, kakuatan achromatic tinggi, whiteness alus, gampang bubarkeun.

  • Kelas enamel titanium dioksida

    Kelas enamel titanium dioksida

    Ngenalkeun inovasi panganyarna kami dina bahan kimia - Enamel Grade Titanium Dioxide!A subdivision of anatase titanium dioksida, salah sahiji dua variétas utama sanyawa penting ieu, enamel kelas titanium dioksida boga loba kaunggulan nu ngajadikeun eta vital pikeun sagala rupa industri.

  • Titanium Dioksida Pikeun Résin Grinding Cakram

    Titanium Dioksida Pikeun Résin Grinding Cakram

    Ngenalkeun produk kinerja tinggi inovatif kami - Titanium Dioxide pikeun Cakram Résin.Dirancang husus pikeun industri grinding résin, produk ujung motong ieu mangrupa changer kaulinan di polishing na grinding.

  • Titanium Dioksida Pikeun Sealents

    Titanium Dioksida Pikeun Sealents

    Dinten ayeuna, kami resep ngenalkeun produk panganyarna kami - titanium dioxide for sealants.Tambahan anu luar biasa ieu pikeun jajaran produk kami ngajangjikeun pikeun ngarobih cara sealant diterapkeun sareng ningkatkeun kamampuanana ku cara anu teu pernah mungkin.Kalawan sipat unik sarta rupa-rupa aplikasi, titanium dioksida muka nepi widang anyar sakabeh kamungkinan pikeun industri sealant.

  • Titanium Dioksida pikeun Jalan Nyirian

    Titanium Dioksida pikeun Jalan Nyirian

    Kasalametan jalan mangrupikeun perhatian utama pikeun pamaréntah, otoritas angkutan sareng pengendara.Ngajaga tanda jalan anu katingali jelas penting pikeun ngajaga lalu lintas lancar sareng nyegah kacilakaan.Titanium dioksida mangrupikeun salah sahiji bahan penting anu nyumbang kana tanda jalan anu épéktip.Zat anu inovatif sareng serbaguna ieu nawiskeun kaunggulan anu teu aya tanding dina hal pisibilitas, daya tahan sareng kelestarian lingkungan.

  • Titanium Dioksida pikeun Masterbatch

    Titanium Dioksida pikeun Masterbatch

    Perusahaan kami reueus ngenalkeun produk énggal kami, Titanium Dioxide pikeun Masterbatches.Kalayan fitur anu nonjol, produkna pasti bakal nyumponan kabutuhan sagala rupa industri kalebet manufaktur plastik sareng ngawarnaan.

  • Kualitas luhur Food Grade Titanium Dioksida

    Kualitas luhur Food Grade Titanium Dioksida

    Food-grade titanium dioksida mangrupa produk anatase tanpa perlakuan permukaan.Cai mibanda ciri ukuran partikel seragam, dispersibility alus, kinerja pigmén alus, sarta saeutik pisan logam beurat jeung pangotor ngabahayakeun séjén pikeun awak manusa.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2